Bij ons

Welkom thuis

Uw plezier,

onze passie

 
 

LaRiva is een plek met een ziel. En achter die ziel schuilt een al even bezield team, gedreven om van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken! LaRiva, dat is heerlijk wegdromen op een unieke locatie, en toch gezellig thuiskomen dankzij de meest warme ontvangst.


 

Catering op maat


Onze hoofdcateraar Global Food Delights haalt alles uit de kast om uw gasten van kop tot teen te verwennen. Naast onze vertrouwde huiscateraar werken wij nog met 3 partnercateraars samen. Wat u zeker mag verwachten? Verrassende creaties, hartelijk personeel en een uitmuntende service. En de rest? Dat bepaalt u helemaal zelf!

Graag van dat alles genieten op uw eigen voorkeurslocatie? Een snelle lunch tijdens de kantooruren of een uitgebreid buffet op een zelfgekozen plek: niets is ons team te veel.

 

“”


Van de Keere Lindsay: een geslaagd event

Via deze weg wens ik het volledige La Riva team nogmaals bedanken. Mede dankzij jullie professionele manier van werken, jullie flexibiliteit en jullie hands on manier van werken hebben we er een geslaagd event kunnen van maken. Een proficiat aan het voltallige team! Het was een dag vertoeven in een heel aangenaam kader, een echte aanrader!


 

Een zee van ruimte


Wie de deuren van LaRiva opent, krijgt een zee van ruimte voorgeschoteld. Met hoge plafonds tot wel 8 meter, plaats voor 200 zittend diner en tot 350 personen walking dinner of streetfood corners.

De intieme lounge en het brede terras vormen een verrijking voor onze gelijkvloerse verdieping en indrukwekkende mezzanine. Graag zoeken we samen naar de ideale indeling voor uw evenement! 


 
 

Luchtje scheppen?


Ons terras is ongetwijfeld één van de paradepaardjes van LaRiva. Met 300 m² aan ademruimte is er geen betere manier om van uw buitenfeest een waar succes te maken. Perfect voor grote groepen, maar met de juiste aankleding ook prima geschikt voor een intiemer gezelschap. 

 

“”


Marjan Van den Eynde: 50 ste verjaardag

Beste La Riva-team, Graag wil ik jullie bedanken voor de fantastische avond in La Riva nav van de 50 ste verjaardag van Frans en ons 25 jarig huwelijk. De voorbereiding verliep vlot, de avond zelf was super qua bediening, eten en sfeer ! Zeer fijn personeel ! Iedereen heeft zich top geamuseerd … zowel de familie in de lounchehoek achteraan als de “jeugdigen” op de dansvloer vooraan. De dansvloer stond steeds goed gevuld dankzij DJ Icebear ! Mercikes ! Een avond om nooit te vergeten! 

Graag kennismaken met een drankje? aarel niet om ons te contacteren.

Onze koffie staat al klaar!